Huck: Tamamen Yerli [Özel Cilt ÇIKTI!]


Çeviri: Mousassa Kanjeri Balonlama: O.W. Grant


Sakin bir sahil kasabasında yaşayan Huck, özel güçlerini kullanarak kasabada yaşan insanlara çeşitli iyilikler yapar. Komşuları da, onun özel yeteneklerini bir sır olarak saklayarak iyiliklerine karşılık verir. Ancak kasabaya yeni taşınan biri bu sırrı medyaya sızdırır ve olayların fitilini ateşler. Bundan sonrasında hiçbir şey Huck için eskisi gibi olmayacaktır. Ödüllü ikili MARK MILLAR (Kick-Ass ve Civil War) ve RAFAEL ALBUQUERQUE’den (American Vampire ve Batgirl) içinizi ısıtacak bir çizgi roman. Keyifli okumalar...


Orijinal Ad: Huck
Yazar: Mark Millar
Çizer: Rafael Albuquerque
Orijinal Yayın: Temmuz, 2016
Türkçe Yayın: Şubat, 2021
Tarama: Digital

İNDİRME BAĞLANTISI

Çizgi roman hakkındaki görüşlerinizi yorum kısmında paylaşmayı unutmayın.
Hikaye ile ilgili yorumlarda lütfen SPOILER ibaresi ekleyin.
Keyifli okumalar.

Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. House of X/Power of X devamı ne zaman ?

    YanıtlaSil
  2. Size Discord'tan cevap yazmıştım ama görmediniz sanırım. Buradan da cevap vereyim o zaman. Evet. Devam edecek seriler. Ancak çeviri yapan arkadaşımızın biraz iş yoğunluğu var. Yoğunluğu azalır azalmaz kaldığımız yerden devam edeceğiz mutlaka. Yarıda bırakma gibi bi durum söz konusu değil bizim de çok sevdiğimiz bir seri.

    YanıtlaSil
  3. Gayet güzeldi elinize sağlık çok teşekkürler (k) (k)

    YanıtlaSil
  4. Hocam öncelikle eliniz emeğinize sağlık. Ben biraz çizgi romanı yorumlayacağım. Öncelikle karakterler aşırı derinliksiz yaratılmış, hikaye boyunca hiç bir dönüşüm geçirmeyen tek tip ve siyah, beyaz kişiler. İkinci olarak hikaye epey tırttı. Üçüncü olarak da abi kaç yılına geldik hala Sovyet kafasından bir adım ileri gidememişler. Hala aynı mantık, biz iyiyiz onlar kötü. Bir tarafta sadece vali üzerinden yozlaşma anlatılırken diğer tarafta tüm Rusları kötü bir insan olarak karakterize etmişler.
    Son olarak tekrardan elinize emeğinize sağlık. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler emekleriniz için

    YanıtlaSil
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)