Swamp Thing: Anatomi Dersi [Tek Sayı]


Çeviri: Ferio Balonlama: Ryu Hayabusa

Herkese Merhaba,

Dünyada dijital çizgi romanların yaygınlaşmaya başlamasıyla, internet birçok şeyde olduğu gibi çizgi romanlara ulaşımı da kolaylaştırdı. Ülkemizde bulunmayan çizgi romanların Türkçe olarak okunmasını sağlamak ve çizgi roman kültürünün yayılmasına katkıda bulunmak amacıyla da 2009 yılında TürkÇizgi blog sitesi doğdu. 

Daha sonra zaman içinde çizgi romana gönül vermiş insanlar olarak bu blogda bir araya gelerek amatör ruhla ama gerek grafik gerek çeviri açısından elimizden gelen en kaliteli şekilde, çizgi roman sevgimizi herkesle paylaşmaya başladık. 

Bu serüvenimiz 10 yılını doldurdu ve ilerlemeye devam ediyor. Serüvenimizin kilometre taşı olarak sizlerle paylaşmak için bazı çizgi romanlar seçtik ve kutlama etkinliğimizin sembolü olarak bu çizgi romanlara "10. Yıl" etiketi yerleştirdik. 

Yolculuğumuz sırasında bize katkısı olan, yanımızda olan, desteklerini gösteren ve çizgi roman sevgimizi paylaşan herkese çok teşekkür ederiz. 

 Türk Çizgi Ekibi.


Orijinal Ad: Swamp Thing: Anatomy Lesson
Yazar: Alan Moore
Çizer: Stephen R. Bissette, John Totleben
Orijinal Yayın: Şubat, 1984
Türkçe Yayın: Mayıs, 2020
Tarama: Digital


İNDİRME BAĞLANTISI



Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. 10. Yılınız kutlu olsun! Nice çizgi romanlı senelere... (k)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederiz. Lütfen bırakmayın.

    YanıtlaSil
  3. Siz de en az çizgi romanlardaki kadar kahramansınız... İfade etmekten mutluluk duyuyorum ki çizgi roman okumaya sizinle başladım. Çocukluk yaşlarımdan bugüne senelerdir sizi takip ettiğimi belirtmem gerekirse sadece çizgi roman zevkimin değil başka pek çok şeyin de sizin zevkinizle şekillendiğini belirtmekten mutluluk duyuyorum :) Özellikle sitenin ilk zamanları düşünüldüğünde hazırladığınız playlistlerin o zamanki müzik kanonumu oluşturduğunu eklemek isterim. Tüm bunların hepsi için teşekkür ederim...

    Aksak bir anı olarak kafamda fingirdiyor: Burayla ilgili hatırladığım en saçma şey "Gangnam Style" parçasının milyonlara ulaşmadan önce eski chatte paylaşılmış olmasıdır. Bunun için bile teşekkürler :p

    ♡♡

    YanıtlaSil
  4. Uzun yıllardır sizi takip eden biri olarak, çizgi roman çeviri ve balonlama yapan bloglar arasında 1 numara olduğunuzu söyleyebilirim.
    Daha nice 10 yıllara...

    YanıtlaSil
  5. Swamp Thing by Scott Snyder serisini yayınlamayı düşünür müsünüz?

    YanıtlaSil
  6. Her zamanki gibi ve tek kelimeyle ON Numarasın kardeşim!

    YanıtlaSil
  7. Bu güzel serinin paylaşımları için çok teşekkür ederim. Eliniz yüreğiniz dert görmesin. Sağlıklı günler dileklerimle

    YanıtlaSil
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)