Dragon Age [TAMAMLANDI]


Çeviri ve Balonlama: Craban & Ryu Hayabusa & Alderaan

#GÜNCELLEME: 2015 EKİM
2010'da altı sayı şeklinde yayınlayıp tamamladığımız serinin tüm hikayeyi kapsayan yeni tek ciltlik özel versiyonunu ilgili bağlantıdan indirebilirsiniz. Seri bütünlüğü konusunda bazı değişiklikler yaptığımız için hem seriyi daha önce okumamış arkadaşların, hem de eski sürümü arşivlemiş arkadaşların bu güncel versiyonu edinmelerini tavsiye ederiz. Çeviri veya balonlama konusunda herhangi bir düzenlemeye gidilmediğini belirtmekte fayda var. Üzerinde çalıştığımız ilk serilerden olduğu için irili ufaklı hataları bol, bu konularda hassas olan arkadaşlara tavsiye etmiyoruz (:

IDW etiketi altında 2010 yılında yayımlanan bu altı sayılık kısa seride; izole edilmiş kulelerde yaşamak zorunda olan Büyücülerden biriyle, onlara bekçilik edip gözetim altında tutan Tapınakçılardan biri arasında yaşanan yasak aşkın meyvesi Gleam'in, hayatta kalma mücadelesi ve dünyayı keşfetmesine tanıklık edeceksiniz.

Bu dünya, çizgi romanın uyarlandığı aynı adlı video oyunu serisine dayanıyor. Senaryo anlamında oyun serisinden bağımsız olarak işlenen bu çizgi roman, aslında Dragon Age evreninin merkezinde yer alan Büyücü - Tapınakçı gerginliği, ırklar, Derin Yollar, Hiçlik gibi çeşitli konulara kısa kısa değinen ve okuyucuyu evrene ısındırma amacı güden bir seri olarak da düşünülebilir.


Orijinal Ad: Dragon Age
Yazar: Orson Scott Card, Aaron Johnston
Çizer: Mark Robinson
Orijinal Yayın: Mart 2010 - Ağustos 2010
Türkçe Yayın: Haziran 2012 - Temmuz 2012
Tarama: Minutemen


İndirme bağlantıları:

Altı sayının tek bir cilt olarak bulunduğu dosya için:

Yorum Gönder

0 Yorumlar